iedereen samen, samen één

Wie we zijn

Ons doel is om kansarme kinderen met hun gezinnen in Rotterdam en aan de grens te helpen en te ontwikkelen, teneinde intercultureel en met gelijke kansen samen te leven en kinderen een toekomst te geven waar zij recht op hebben.  

Ons verhaal

De Interculturele stichting Salaam is vanuit het hart en de straat opgericht om op sociaal maatschappelijk gebied kansarme kinderen met hun gezinnen te helpen en te ontwikkelen. Dit doen wij met ons team en onze partners in Rotterdam, maar ook aan de grenzen van Europa. Onze droom is dan ook om intercultureel en met gelijke kansen samen te leven en kinderen een toekomst te geven waar zij recht op hebben.

Het team

De Interculturele stichting Salaam is vanuit het hart en de straat opgericht om op sociaal maatschappelijk gebied kansarme kinderen met hun gezinnen te helpen en te ontwikkelen. Dit doen wij met ons team van vijftig vrijwilligers, onze partners in Rotterdam, maar ook aan de grenzen van Europa. Onze droom is om intercultureel en met gelijke kansen samen te leven en kinderen een toekomst te geven waar zij recht op hebben.