iedereen samen, samen één

Doneren aan een goed doel

Geef om een ander. Help mee en doneer.

Doneren aan Stichting Salaam

Stichting Salaam helpt kwetsbare gezinnen en dak- en thuislozen in Rotterdam en vluchtelingen binnen en buiten Nederland. Om dit te kunnen blijven doen hebben we hulp nodig. Help jij ons mee om kwetsbaren te ondersteunen? Door te doneren aan Stichting Salaam draag je hier direct aan bij. Vanwege onze ANBI-status weet jij zeker dat je doneert aan een goed doel en kun je jouw donatie onder bepaalde voorwaarden met de belasting verrekenen. Jouw donatie komt altijd terecht bij diegenen die het nodig hebben.

Zowel particulier als zakelijk kun je eenmalig of maandelijks doneren. Via onderstaande knoppen kun je eenvoudig aan ons doneren. 

Eenmalige donatie

Maandelijkse donatie

Duurzame impact door maandelijks doneren

Wij streven ernaar om langdurige ondersteuning te bieden aan degenen die dat het hardst nodig hebben. Maandelijks doneren is een krachtige manier om ons hierbij te helpen. Door elke maand een bedrag te schenken, help je ons om onze hulp altijd te kunnen blijven geven.

Producten doneren

Ook met donaties van houdbare levensmiddelen zijn wij erg geholpen. Wil je producten doneren voor ons goede doel? Neem dan contact met ons op. We gebruiken deze producten graag in onze voedsel- en noodpakketten, of voor onze andere projecten.

Organiseer een inzamelingsactie

Het is ook mogelijk om ons te steunen door zelf een inzamelingsactie te starten. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een rommelmarkt of het inleveren van lege flessen en blikjes. Elke bijdrage wordt gewaardeerd. Wil je een inzamelingsactie voor ons starten? Neem dan contact met ons op.

Stichting Salaam

Meer weten over doneren?

Wil je meer weten over doneren aan Stichting Salaam? Op deze pagina lees je er alles over. Heb je toch nog vragen, of heb je andere ideeën om ons te helpen? We horen graag van je. Neem contact met ons op via info@stichtingsalaam.nl of vul het contactformulier in.